KVW de Blaak groet de TruckTour 2016

Wat: “KVW de Blaak groet de Trucktour”

Wanneer: zondag 17 april 2016 van 15.30 tot 17.00 uur

Waar: KVW de Blaak terrein aan de Beeklaan

Voor wie: Iedereen!

Niet vergeten (eventueel): een stoel, een statafel, wat te drinken, te snacken, te snoepen!

TruckTour JIJKOMTTOCHOOK

Net als voorgaande jaren, zullen we ook dit jaar weer met een flinke club vrijwilligers van KVW de Blaak de Trucktour toejuichen op zondag 17 april 2016. Daarbij willen we net als vorig jaar graag de hele buurt, alsmede alle kinderen van KVW de Blaak uitnodigen om er samen met onze eigen DJ Kevin van Kevents een feest van te maken op het grasveld op de hoek Beeklaan/Swalm !

Met de titel “KVW de Blaak groet de Trucktour” zouden we het leuk vinden als ook dit jaar zoveel mogelijk mensen ons willen vergezellen bij het passeren van de trucks. Wij zorgen voor de aankleding en muziek en u hopelijk voor een grote menigte van volwassenen en kinderen. Per slot van rekening kunt u niet om de Trucktour heen (toettttttttttt), dus kunt u ook maar beter zorgen voor een gezellig plekje!

Naar verwachting zal de Trucktour in etappes gaan passeren om 16.15 uur, 16.30 uur, 16.45 uur en 17.00 uur.

We verzamelen op het veld om 15.00 uur om alles klaar te zetten.

We hopen dat u ook van de partij bent met eventueel een stoel, een statafel, uw bankstel of salontafel en wat te eten en te drinken voor uzelf en uw kinderen. Met de knallende feestmuziek van onze eigen DJ Kevin gaat het weer een geslaagde middag worden!

Indien u nog vragen heeft kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook als u nog leuke ideeën heeft om deze activiteit nog verder aan te kleden horen wij dit graag! Creatieve ideeën zien we graag tegemoet!

We zien u graag allemaal op zondag 17 april 2016 om 15.00 uur!

Groetjes namens KVW de Blaak,

Rob de Langen

Kijk ook eens op: www.trucktourtilburg.nl