Informatie betaalavond 2017

De betaalavond voor de kinderen die nog niet betaald hebben is op woensdag 10 mei in Basisschool de borne Grebbe 40, Tilburg van 19:00 tot 21:00. Achternaam A t/m M vanaf 19:00 uur - Achternaam N t/m Z vanaf 20:00 uur. Op deze avond kan alleen met contant geld worden betaald.

De kosten hangen af van de groep waar uw kind behoord.

• Kiddies €15 (kind gaat komend schooljaar naar groep 1 of 2)
  • Groep A/B/C €37,50 (kind gaat komend schooljaar naar groep 3 t/m 7)
  • Groep D (kind gaat komend schooljaar naar groep 8 of v.o.)

Op de betaalavond is het mogelijk om een inschrijfformulier in te leveren met het geld of om een online inschrijving te betalen. Na 10 mei is het nog mogelijk kinderen in te schrijven dit gaat via de na inschrijvingen. Meer informatie hierover is hier te vinden.

Inschrijven Kids

De online inschrijving voor 2017 is gestart!

Ieder jaar worden medio april de papieren inschrijfformulieren verspreid op de basisscholen in de wijk de Blaak in Tilburg. De online inschrijving start meestal iets eerder op deze site.

Zorg ervoor dat u uw kinderen op tijd inschrijft!
De online inschrijving loopt t/m 9 mei 2017.

Wij geven de voorkeur aan online inschrijven. Dit omdat u voortaan via iDeal kunt betalen en dus niet meer naar de betaaldag hoeft te komen en vanwege de vele administratie die er bij de inschrijvingen en groepsindelingen komt kijken. Indien u na sluiting van de inschrijftermijn toch nog kinderen op wilt geven dan kan dat via een zogenaamde na-inschrijving.

Ook als uw kinderen niet in de Blaak wonen of daar naar school gaan kunnen zij toch gewoon mee doen.
KVW de Blaak 2016 vindt plaats van 29 augustus t/m 2 september.

LET OP: De inschrijving is pas geldig na betaling via iDeal of contante betaling op de betaaldag. Indien u via deze site inschrijft, kunt u meteen via iDeal betalen. U hoeft dan niet meer naar de betaaldag te komen, tenzij de betaling niet is gelukt.

knopaanmeldenkids

Betaling

Inschrijvingen zijn alleen geldig in combinatie met betaling van de deelnamekosten.

Als u online inschrijft en via iDeal heeft betaald, hoeft u niet meer naar de betaaldag te komen!

Betaaldag: 10 mei 2017

Locatie: Basisschool de Borne, Grebbe 40, Tilburg

Van 19.00 - 21.00 uur

• Kiddies:           € 15,00 per kind (Kind is vier jaar of ouder)
  • Groep A/B/C:   € 37,50 per kind  (Kind gaat komend schooljaar naar groep 3 t/m 7)
  • Groep D:          € 47,50 per kind (Kind gaat komend schooljaar naar groep 8 of v.o.)

Na-Inschrijvingen

Na-inschrijven kan nog tot de KVW-week, via de website, zoals hieronder beschreven.

Voor na-inschrijvingen (na sluiting van de officiële inschrijftermijn) worden extra administratiekosten gerekend (Kiddies: € 2,50, Groep A/B/C/D: € 5,00) .

Bij inschrijvingen na de sluiting van de officiële inschrijftermijn kunnen we niet garanderen dat uw kind bij een vriend of vriendin in de groep zit.

Na-inschrijvingen zijn alleen geldig in combinatie met betaling van de deelnamekosten. De betaling dient contact te geschieden in een gesloten envelop samen met het inschrijfformulier.

Na-inschrijvingskosten

• Kiddies:           € 15,00 + € 2,50 = € 17,50  per kind (Kind is vier jaar of ouder)
  • Groep A/B/C:   € 37,50 + € 5,00 = € 42,50  per kind  (Kind gaat komend schooljaar naar groep 3 t/m 7)
  • Groep D:          € 47,50 + € 5,00 = € 52,50  per kind (Kind gaat komend schooljaar naar groep 8 of v.o.)

Let op: Bij inschrijvingen die na sluiting binnen komen, kunnen wij niet garanderen dat uw kind bij een vriend(in) in de groep komt!

Indien u tijdens de KVW week besluit om alsnog uw kinderen mee te laten doen, dan kunt u zich melden bij het KVW-terrein.

Voor inlichtingen hierover kunt u terecht bij Imara Konings: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groepsindelingen

Zodra de (voorlopige) groepsindelingen bekend zijn worden ze gepubliceerd op deze website. Dit is over het algemeen 1 tot 2 weken voor aanvang van KVW.

Jubilarissen leiding KVW 2016

Iedere 5 jaar dat je als vrijwilliger meedoet met KVW de Blaak, wordt je door de overkoepelende Stichting Kinder Vakantie Werk Tilburg in het zonnetje gezet.

En dat KVW de Blaak een hechte familie is blijkt wel uit het overzicht van jubilarissen.
Tien of vijftien jaar vrijwilliger is geen uitzondering.

Er zijn er zelfs die het al 25 jaar erg gezellig vinden bij KVW de Blaak !

Een overzicht van de jubilarissen in 2016:

5 jaar:
Yvvy Beekmans, Britt van Belkom, Eline van den Heuvel, Esmée Schellen, Carmen van Loon, Leo van Schooten, Matthew Smans, Jessie Tacke, Isabeau Eggen, Lieve Verschuuren, Corné Vercammen

10 jaar:
Sophie Maes, Gijs Mutsaers, Laura de Veer, Amy van Helfteren

15 jaar:
Roel Postelmans, Roy Konings, Judith van Breugel, Sander Scholten, Bram Kuijpers, Olivier Jaspers, Danny van Zantvoort, Amber van Poppel, Susanne Scholten

20 jaar:
Karen Bogaert, Joost van den Heuvel, Lydia van de Werken

25 jaar:
Jeroen Elias, Loet Smits

Informatie over vrijdag 2016

KVW2016 MA

Morgen gaan we met de kinderen naar de stad! Vanaf 08:45u kunnen ze afgezet worden in de Tivolistraat ter hoogte van popcentrum 013. De kinderen zullen door ons uit de auto gehaald worden zodat u via de St. Josephstraat de stad weer kunt verlaten. Graag zoveel mogelijk kinderen in één auto plaatsen.
Let op: we gaan lopend terug naar de Blaak!
Tot morgen!!!

KVW Bouwweek 2016 begonnen

De bouwweek van KVW de Blaak is weer begonnen. In deze week wordt met de vrijwilligers het decor opgebouwd binnen de tent. Ook dit jaar wordt er weer een spetterend decor neergezet bedacht door het decor team.

kvw tent

Alle vrijwilligers zijn welkom om te komen helpen tijdens deze voornamelijk gezellige week. De bouwweek is van maandag 22 augustus t/m zaterdag 27 augustus. Kom je ook?