Informatie betaalavond 2017

De betaalavond voor de kinderen die nog niet betaald hebben is op woensdag 10 mei in Basisschool de borne Grebbe 40, Tilburg van 19:00 tot 21:00. Achternaam A t/m M vanaf 19:00 uur - Achternaam N t/m Z vanaf 20:00 uur. Op deze avond kan alleen met contant geld worden betaald.

De kosten hangen af van de groep waar uw kind behoord.

• Kiddies €15 (kind gaat komend schooljaar naar groep 1 of 2)
  • Groep A/B/C €37,50 (kind gaat komend schooljaar naar groep 3 t/m 7)
  • Groep D (kind gaat komend schooljaar naar groep 8 of v.o.)

Op de betaalavond is het mogelijk om een inschrijfformulier in te leveren met het geld of om een online inschrijving te betalen. Na 10 mei is het nog mogelijk kinderen in te schrijven dit gaat via de na inschrijvingen. Meer informatie hierover is hier te vinden.

Jubilarissen leiding KVW 2016

Iedere 5 jaar dat je als vrijwilliger meedoet met KVW de Blaak, wordt je door de overkoepelende Stichting Kinder Vakantie Werk Tilburg in het zonnetje gezet.

En dat KVW de Blaak een hechte familie is blijkt wel uit het overzicht van jubilarissen.
Tien of vijftien jaar vrijwilliger is geen uitzondering.

Er zijn er zelfs die het al 25 jaar erg gezellig vinden bij KVW de Blaak !

Een overzicht van de jubilarissen in 2016:

5 jaar:
Yvvy Beekmans, Britt van Belkom, Eline van den Heuvel, Esmée Schellen, Carmen van Loon, Leo van Schooten, Matthew Smans, Jessie Tacke, Isabeau Eggen, Lieve Verschuuren, Corné Vercammen

10 jaar:
Sophie Maes, Gijs Mutsaers, Laura de Veer, Amy van Helfteren

15 jaar:
Roel Postelmans, Roy Konings, Judith van Breugel, Sander Scholten, Bram Kuijpers, Olivier Jaspers, Danny van Zantvoort, Amber van Poppel, Susanne Scholten

20 jaar:
Karen Bogaert, Joost van den Heuvel, Lydia van de Werken

25 jaar:
Jeroen Elias, Loet Smits

Informatie over vrijdag 2016

KVW2016 MA

Morgen gaan we met de kinderen naar de stad! Vanaf 08:45u kunnen ze afgezet worden in de Tivolistraat ter hoogte van popcentrum 013. De kinderen zullen door ons uit de auto gehaald worden zodat u via de St. Josephstraat de stad weer kunt verlaten. Graag zoveel mogelijk kinderen in één auto plaatsen.
Let op: we gaan lopend terug naar de Blaak!
Tot morgen!!!

KVW Bouwweek 2016 begonnen

De bouwweek van KVW de Blaak is weer begonnen. In deze week wordt met de vrijwilligers het decor opgebouwd binnen de tent. Ook dit jaar wordt er weer een spetterend decor neergezet bedacht door het decor team.

kvw tent

Alle vrijwilligers zijn welkom om te komen helpen tijdens deze voornamelijk gezellige week. De bouwweek is van maandag 22 augustus t/m zaterdag 27 augustus. Kom je ook?

KVW de Blaak groet de TruckTour 2016

Wat: “KVW de Blaak groet de Trucktour”

Wanneer: zondag 17 april 2016 van 15.30 tot 17.00 uur

Waar: KVW de Blaak terrein aan de Beeklaan

Voor wie: Iedereen!

Niet vergeten (eventueel): een stoel, een statafel, wat te drinken, te snacken, te snoepen!

TruckTour JIJKOMTTOCHOOK

Net als voorgaande jaren, zullen we ook dit jaar weer met een flinke club vrijwilligers van KVW de Blaak de Trucktour toejuichen op zondag 17 april 2016. Daarbij willen we net als vorig jaar graag de hele buurt, alsmede alle kinderen van KVW de Blaak uitnodigen om er samen met onze eigen DJ Kevin van Kevents een feest van te maken op het grasveld op de hoek Beeklaan/Swalm !

Met de titel “KVW de Blaak groet de Trucktour” zouden we het leuk vinden als ook dit jaar zoveel mogelijk mensen ons willen vergezellen bij het passeren van de trucks. Wij zorgen voor de aankleding en muziek en u hopelijk voor een grote menigte van volwassenen en kinderen. Per slot van rekening kunt u niet om de Trucktour heen (toettttttttttt), dus kunt u ook maar beter zorgen voor een gezellig plekje!

Naar verwachting zal de Trucktour in etappes gaan passeren om 16.15 uur, 16.30 uur, 16.45 uur en 17.00 uur.

We verzamelen op het veld om 15.00 uur om alles klaar te zetten.

We hopen dat u ook van de partij bent met eventueel een stoel, een statafel, uw bankstel of salontafel en wat te eten en te drinken voor uzelf en uw kinderen. Met de knallende feestmuziek van onze eigen DJ Kevin gaat het weer een geslaagde middag worden!

Indien u nog vragen heeft kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook als u nog leuke ideeën heeft om deze activiteit nog verder aan te kleden horen wij dit graag! Creatieve ideeën zien we graag tegemoet!

We zien u graag allemaal op zondag 17 april 2016 om 15.00 uur!

Groetjes namens KVW de Blaak,

Rob de Langen

Kijk ook eens op: www.trucktourtilburg.nl

Impressie KVW 2015 Dag 5

Hieronder een korte impressie van KVW de Blaak 2015, dag 5.

Vandaag heerlijk weer gehad waardoor de kids nu vrijwillig nat werden op de springkussens. Verder hebben we weer veel leuke spellen gedaan.

Met de snoepfabriek is alles goed gekomen. De professor en Peter hebben meegedaan aan een wedstrijd om het lekkerste snoepje van de wereld te kiezen. Tijdens de wedstrijd bleek echter dat Kat in de jury zat, vermomd als Tak. Na de ontmaskering hebben de Pollie Lollies Kit en Kat in een suikerbad gezet. Het snoepje van de professor was wel lekker, maar niet het lekkerste van de wereld... Er miste volgens de jury een ingrediënt. Peter kwam op het idee om chocola toe te voegen van de fabriek van Kit en Kat. En zo is door samenwerking de wedstrijd gewonnen en de fabriek feestelijk heropend.