Het Bestuur

Het bestuur van Stichting KVW de Blaak bestaat uit 8 bestuursleden. Zij vallen weer onder het bestuur van de overkoepelende Stichting Kinder Vakantie Werk Tilburg

Het bestuur is verantwoordelijk voor het functioneren van KVW de Blaak op alle facetten. Het bestuur legt verantwoording af aan het overkoepelende stichtingsbestuur. Deze verantwoordelijkheid is normaal gesproken alleen van financiƫle aard, maar indien daar aanleiding toe is (bijvoorbeeld: wangedrag leiding en/of bestuur) kan deze ingrijpen.

Het huidige bestuur van KVW De Blaak bestaat uit 8 personen:

• Voorzitter: Bram Kuipers
  • Secretaris: Imara Konings
  • Penningmeester: Norman de Langen
  • Bestuurslid: Danny van Zantvoort
  • Bestuurslid: Judith van Breugel
  • Bestuurslid: Amber van Poppel
  • Bestuurslid: Rik van den Heuvel
  • Bestuurslid: Petra Marcus

Naast het bestuur is nog een kleine groep actieve vrijwilligers gedurende het jaar bezig met de voorbereidingen van KVW:

• Toneelgroep (schrijven van het script op basis van het thema, ontwerpen en maken kostuums en acteren)
  • Decorgroep (bedenken en bouwen van onze spectaculaire decors)
  • Dagengroep (bedenken van spellen op basis van het toneel en thema)

Het gehele team zorgt er ieder jaar weer voor dat we een spetterende feestweek beleven met leuke dagactiviteiten rondom een toneel met bijbehorend decor.

Klik hier voor de contactgegevens van het bestuur.