De leiding van KVW de Blaak

Ben je reeds leiding of wil je dit graag worden? Dan is dit deel van de site bestemd voor jou.

Zonder kinderen geen KVW de Blaak, maar zonder leiding al helemaal niet.

Je kunt op verschillende manieren leiding zijn binnen KVW. Om als leiding een groepje kinderen te begeleiden moet je in principe 16 jaar oud zijn!! Hier zijn echter een aantal uitzonderingen op. Ben je 14 of 15 dan kan het wel voorkomen dat je wordt ingedeeld op een groepje (met daarbij oudere leiding) maar het kan ook zijn dat je ingezet wordt voor het begeleiden van spelletjes. Als er voldoende 15-jarigen bij de Kiddies zijn, dan vallen de 14-jarigen automatisch af.

Om deel te nemen aan Groep D moet je minimaal 18 jaar zijn.

Deelnemen aan KVW de Blaak is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Er wordt dus wel het één en ander van je verwacht!

KVW 360 Woensdag 090

Deelnemen aan KVW de Blaak is vrijwillig, maar niet vrijblijvend.
Er wordt dus wel het één en ander van je verwacht!

Wat wordt er van je verwacht ?

• Een flinke dosis enthousiasme
  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Flexibiliteit
  • Sociale instelling
  • Stiptheid
  • Een flinke dosis humor
  • Elke dag 8 uur lang volledig inzet voor de kinderen

Wat krijg je daar voor terug ?

• Een superleuke band met je kids
  • Een superleuke band met andere leiding
  • Erg veel voldoening
  • Eindeloze verhalen voor je familie of je vrienden
  • Leuke en gezellige avondjes
  • Een superleuk eindfeest
  • Kortom: een KVW-gevoel

Vrijdag 166 Dinsdag 297

Leiding worden?

Zonder onze leiding is KVW de Blaak niet mogelijk. We zijn dan ook ieder jaar weer heel erg blij met alle vrijwilligers die zich aanmelden.

Wil jij ook lid worden van de KVW-familie?
Registreer je dan via deze site als leiding. Ook als je al eerder mee hebt gedaan en dit jaar weer mee wil doen, moet je je opnieuw aanmelden.

LET OP: Vrijwillig is niet vrijblijvend!

Wij vragen een enthousiaste inzet met de kinderen gedurende de gehele week.

Heb je jezelf nog niet aangemeld en zou je toch graag mee willen doen als leiding dan kun je jezelf opgeven voor de reservelijst.

Zet in dat mailtje je naam, leeftijd, adres en telefoonnummer. Geef ook meteen even aan of je een fiets hebt en of je een geldig EHBO diploma hebt. Wie weet kunnen we alsnog je hulp gebruiken.

Als je jezelf op tijd hebt ingeschreven via deze site, dan hoor je uiterlijk een paar weken voor aanvang van KVW of we je hebben kunnen indelen op een groep.

Als je hebt ingeschreven wil dat dus niet zeggen dat je automatisch ook leiding bent!

Soms zijn er te veel enthousiaste vrijwilligers en dan moeten we helaas mensen teleurstellen. Daarom krijgt iedere leiding een bevestiging van het bestuur. Deze bevestiging ontvang je doorgaans twee tot drie weken voor aanvang van KVW.

Jubilarissen leiding KVW de Blaak

Iedere 5 jaar dat je als vrijwilliger meedoet met KVW de Blaak, wordt je door de overkoepelende Stichting Kinder Vakantie Werk Tilburg in het zonnetje gezet.

En dat KVW de Blaak een hechte familie is blijkt wel uit het overzicht van jubilarissen.
Tien of vijftien jaar vrijwilliger is geen uitzondering.

Er zijn er zelfs een paar die het al 25 jaar erg gezellig vinden bij KVW de Blaak !

Een overzicht van de jubilarissen in 2016:

5 jaar:
Yvvy Beekmans, Britt van Belkom, Eline van den Heuvel, Esmée Schellen, Carmen van Loon, Leo van Schooten, Matthew Smans, Jessie Tacke, Isabeau Eggen, Lieve Verschuuren, Corné Vercammen
2016 5jaarjubileum

10 jaar:

Sophie Maes, Gijs Mutsaers, Laura de Veer, Amy van Helfteren

2016 10jaarjubileum

15 jaar:
Roel Postelmans, Roy Konings, Judith van Breugel, Sander Scholten, Bram Kuijpers, Olivier Jaspers, Danny van Zantvoort, Amber van Poppel, Susanne Scholten

2016 15jaarjubileum

20 jaar:

Karen Bogaert, Joost van den Heuvel, Lydia van de Werken

2015 20jaarjubileum

25 jaar:
Jeroen Elias, Loet Smits

2016 25jaarjubileum

Het bestuur

Het bestuur van Stichting KVW de Blaak bestaat uit 8 bestuursleden. Zij vallen weer onder het bestuur van de overkoepelende Stichting Kinder Vakantie Werk Tilburg.

Het bestuur is verantwoordelijk voor het functioneren van KVW de Blaak op alle facetten. Het bestuur legt verantwoording af aan het overkoepelende stichtingsbestuur. Deze verantwoordelijkheid is normaal gesproken alleen van financiële aard, maar indien daar aanleiding toe is (bijvoorbeeld: wangedrag leiding en/of bestuur) kan deze ingrijpen.